Nya Iveco Daily -15 Van Of The Year

Din nya Iveco Daily är en helt ny Iveco Daily: den är stark av naturen och överraskar med sin lätthet, sin komfort och sina köregenskaper. Den nya arkitekturen optimerar lastkapaciteten. De nya hjulbaserna förbättrar de dynamiska egenskaperna.

 

 

De nya fjädringssystemen väger mindre och ökar fordonets prestanda. Nya Iveco Daily tänker affärsinriktat – med större volymer, mer lättillgängliga lastytor och lägre bränsleförbrukning. Iveco Daily har gjorts om helt och hållet för att kunna uppfylla alla dina behov inom lätta nyttotransporter – från det robusta chassit med tvillinghjul till skåpbilen med enkelhjul, med dess överlägsna smidighet i såväl städer som på motorvägar. Ett nytt koncept, ett nytt fordon, en ny generation Iveco Daily.

Med nya Iveco Daily erbjuds du ett urval av 8 000 fabriksversioner, baserade på en kombination av olika karosser, hjulbaser, effektklasser och nyttolaster. Iveco Daily-programmet har ett fordon för alla användningsområden – även ditt!

Kontakta oss på Alvestabilservice för pris och offert på din NYA IVECO DAILY. Finns nu med Iveco's helt nya automatväxellåda "Hi-Matic".

För mer info besök iveco.se